دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
تاریخ : شنبه 4 خرداد 1398

فراخوان

مركز تحقيقات فلسفه و تاريخ پزشكي از اساتيد، دانشجويان، همكاران و ... در حوزه پزشكي و غير پزشكي را براي همكاري دعوت به عمل مي آورد.

موضوع كاربردي كردن علوم انساني و آشتي دادن اين حوزه با ساير علوم از جمله حوزه پزشكي افق جديدي را براي محققان گشوده است. اين مركز با گروههاي مختلف پژوهشي قصد دارد تا گامهاي اساسي و كاربردي را در اين زمينه بردارد. با توجه به گستره حوزه ها، از تمامي علاقمندان و فعالان دانشجويي  در زمينه هاي مختلف از جمله علوم انساني، پزشكي، جامعه شناسي، فلسفه، جامعه شناسي پزشكي، حقوق پزشكي،  تاريخ، پيرا پزشكي، پرستاري ، هنر و ..... دعوت مي كند در زمينه ارائه طرح هاي پزوهشي ، پايان نامه و مقاله ، تاليف كتاب و ترجمه و ساير زمينه ها اعلام همكاري نمايند.